Verzenden & Bezorgen

Verzenden & Bezorgen
Op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaalt, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag naar u wordt verzonden. Vanaf dat moment ligt uw bestelling bij PostNL. In 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Een bestelling naar België heeft u doorgaans na 3 werkdagen in huis.

Feestdagen
Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste levertijden en openingstijdens van onze klantenservice en heeft PostNL haar bezorgtijden aangepast. Voor een actueel overzicht van de PostNL bezorging kunt u hier kijken op de website van PostNL. Houd er buiten de onderstaande aangepaste levertijden rekening met dat PostNL tussen 7 en 27 december zeer veel briefpost te verwerken heeft en dat het daardoor iets langer kan duren voordat uw bestelling in deze periode wordt bezorgd.

Vertraging in levering?
Wij streven erna om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Besteld u vandaag voor 21:00 uur? Dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden. In 5% van de gevallen kan de levering helaas soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij PostNL. In het geval dat uw pakket niet binnen de bovengenoemde tijd bezorgd is, willen wij u vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

In het geval u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@luxescreenprotector.nl. Wij bieden u dan een passende oplossing.

Verzending buiten Nederland en België
Wij verzenden naast Nederland en België ook naar andere landen. De tarieven hiervoor verschillen per land. De bezorgtijden buiten Nederland en België zijn uiteraard langer, dit verschilt per land en bestemming.