X-pro: Groothoek lens, Marco én Fish-eye lens voor je smartphone


Gegarandeerd geweldige foto's

X-pro fotolenzen clip set met 3 prachtige lenzen

Met de X-pro fotolenzen clip set breid je de mogelijkheden van je iPhone, Samsung of Huawei camera uit met maar liefst 3 extra lenzen! De X-pro fotolenzen clip lenzen bieden opties voor macrofotografie om meer detail vast te leggen, voor groothoek om juist een breder beeld op de foto te zetten en de fisheye lens voor een bijzonder perspectief. De X-pro set is geschikt voor bijna alle modellen én in combinatie met je smartphone hoesje, wat je veel flexibiliteit geeft!

X-pro lenzen

Macro lens, fisheye en groothoeklens

De X-pro fotolenzen clip set bestaat uit 3 geweldige lenzen, een macro 10x, fisheye en wide-angle (groothoek) lens.

Groothoeklens

De wide-angle groothoeklens zorgt voor een groter beeld, waarmee je bijvoorbeeld een landschap panoramisch op de foto kunt zetten. De groothoeklens is waarschijnlijk de lens die je het meest gaat gebruiken. Deze lens zorgt ervoor dat je in krappe ruimtes nét iets meer in beeld hebt als je wilt fotograferen.  De groothoeklens komt trouwens ook goed van pas tijdens het videofilmen, om je beeld net iets te vergroten.

Fisheye lens

De fisheye lens zorgt voor een grotere beeldhoek met ‘fisheye’ effect, waarbij de hoeken weg lijken te lopen. Een ideale lens om bijvoorbeeld een groepsselfie mee te maken. Met de fisheye-lens kun je een beeld van bijna 180 graden op de foto krijgen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een kleine ruimte wilt fotograferen

Macro lens

De macro lens zorgt er juist voor dat je veel detail kunt vastleggen in prachtige close-ups. Macrofotografie is één van de makkelijkste manieren om aan je onderwerp te komen. Alledaagse voorwerpen worden in close-up vaak toch een erg interessant onderwerp. Vooral als je niet meteen kunt zien wat het is.

Hoe wissel je tussen de 3 fotolenzen?

De X-pro fotolenzen clip werkt zowel op de camera aan voorkant als op de camera aan de achterkant van je telefoon of tablet. De X-pro fotolenzen clip is voorzien van zacht rubber, waardoor je hem eenvoudig kan aanbrengen. Je kan kiezen tussen de macro lens, fisheye en de groothoeklens. De fisheye lens kan je op de macro lens schroeven, samen vormen ze één geheel. De macro lens en de groothoeklens gebruik je los van elkaar. De lenzen zijn gemakkelijk mee te nemen in je broekzak of in je tas. Van ons krijg je er een handig draagbaar zakje bij, net als de X-Pro fotolenzen clip en de lensdoppen, zodat je de lenzen altijd bij de hand kunt hebben en goed beschermd zijn.

Hoe werkt dé X-pro fotolenzen clip?

Om de lenzen van X-pro fotolenzen clip te gebruiken heb je geen extra onderdelen nodig. Je kunt de lenzen van X-pro fotolenzen clip gewoon zelf kiezen en eenvoudig op de X-pro fotolenzen clip bevestigen. De lenzen kun je zowel op de camera aan de achterkant, als op de selfie-camera aan de voorkant van je telefoon bevestigen. Je kunt er dus gewone foto’s én selfies mee maken. De X-pro fotolenzen clip lenzen zijn gemaakt van gecoat glas voor extreme helderheid. Je kunt de lenzen van X-pro fotolenzen clip gebruiken samen met jouw favoriete foto of video app.

Over dé X-pro fotolenzen clip

Smartphones kunnen steeds meer. Ook de camera van smartphones wordt steeds beter. Daarmee verandert de manier waarop we foto’s maken; lang niet iedereen heeft meer een camera in zijn bezit. X-pro fotolenzen clip wil het foto’s maken met je smartphone naar een hoger niveau tillen. Met de X-pro fotolenzen clip maak je betere foto’s en video’s met levendigere kleuren, uit creatieve hoeken of met meer detail. De compacte X-pro fotolenzen clip lenzen brengen de mogelijkheden van spiegelreflexcamera’s naar je Smartphone.

Specificaties

Dé X-pro fotolenzen clip, nu in voordelige combi. Je krijgt van ons:
- Dé unieke X-pro fotolenzen clip
- X-pro 10x Macro lens
- X-pro 0.67x Groothoeklens én de
- X-pro 180 graden Fisheyelens
- Inclusief handig opbergzakje en lensdoppen

Dé X-pro fotolenzen clip is geschikt voor bijna alle smartphone modellen én in combinatie met smartphone hoesje. Hij is dus niet afhankelijk van je type telefoon, wat veel flexibiliteit geeft! De X-pro fotolenzen clip is onder andere geschikt voor de volgende types:
– iPhone 7 en 7 plus
– iPhone 6 (inclusief 6s, 6 plus en 6s plus)
– iPhone 5 (inclusief 5s en 5c)
– iPhone 4 en 4s
– Samsung S4, S5, S6 en S7
– Samsung edge S6 en edge s7
– Huawei P8, P8 light, P9 en P9 light
– iPod touch (alle modellen)
– Samsung Galaxy Note (alle modellen)
– Samsung Galaxy Tab (alle modellen)
– Sony Xperia (alle modellen)
– LG (alle modellen)
– Microsoft Lumia (alle modellen)
– Nokia Lumia (alle modellen)
– HTC (alle modellen)
– Motorala (alle modellen)

Koop 'm nu

X-pro camera lenzen - Alles inclusief Ervaar de bijzondere foto kwaliteit Premium De mooiste foto's Al 10.317 mensen gingen u voor! Mis hem niet Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis Dé unieke X-pro fotolenzen clip met macro lens, groothoeklens, fisheyelens en handig opbergzakje SALE van € 14,95 nú tijdelijk voor €9,95 Bestel 'm nu Gratis verzending